Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Standart bir ivedili çıkış kapısı çoğu kez 2000 TL ile 4000 TL beyninde değişen bir fiyata sahip olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve öbür özellikleri kabilinden faktörler hediyeı etkiler.

Ayrıca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, makul şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın veya ivedi kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Ne Takılır? Her binanın ehil başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından yapılmaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni niyet muhtevain süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın ve acil mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu ekip temelı modellerde olağan kapı koluna misal. 

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin fazlasıyla uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki yangın kapısı kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin binalması gerekmelidir. Aksi taktirde yangınlar çok şu denli insanın sevimli ve mal kaybına da şekil açabilir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik geçmek, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Projeye en münasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı sadık rahat açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page